Kumlu Belediyesi 24 Saat Nöbette

Suriye’nin İdlip bölgesinde meydana gelen hain hava saldırısı sonrası Belediyemizde Acil Eylem Planı oluşturuldu.
Dün gece meydana gelen ve 33 Şehit ile yaralılarımızın olduğu saldırı sonucu Türk Silahlı Kuvvetlerimize günün 24 saatinde destek olabilmek amacıyla Belediyemizce acil eylem planı oluşturuldu.
Belediye Başkanımız Sayın
Mehmet Deli
’nin talimatları ve katılımlarıyla oluşturulan eylem planında, Mehmetçik’e günün heranında destek olup hizmet sunabilmek amacıyla Belediyemizde 24 saat esaslı nöbet uygulamasına geçildi.
Devletimizin bütünlüğünü korumak ve ilelebet Türk Bayrağının dalgalanmasını sağlamak amacıyla görev yapan Mehmetçiğe hizmet etmenin vatan ve millet borcu olduğunu belirten Başkanımız Deli; “Kumlu Belediyesi olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin her daim emrindeyiz. Gerek personelimiz, gerek araç ve ekipmanlarınız gerekse iş makinalarımızla birlikte günün 24 saatinde Mehmetçiğimizin yanındayız. Bizler bu süreçte üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Yaşanan saldırıda yetkili makamların taleplerine anında cevap verip, çözüm üretebilmek amacıyla böyle bir nöbet sistemi kurduk. Bende dahil olmak üzere tüm personelimin sırasıyla tutacağı nöbet ile Kumlu Belediyesi’nin günün her anında ordumuzun emrinde olduğunu birkez daha belirtmek istiyorum. Bu vesileyle saldırı sonrası şehadete erişen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” dedi.