Kaletepe Mahallemizde Ev Ziyaretleri

İhtiyaç sahibi aileleri bir bir ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkanımız Paç ve Kaymakamımız Karaosmanoğlu, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda beraberindeki görevlilere çeşitli talimatlar verdiler.

Devletin en asli görevlerinden bir tanesinin, yaşlılara, hastalara, muhtaçlara ve ihtiyaç sahibi ailelere devletin sıcak elini ve şefkatini hissettirmek olduğuna değinen Kaymakam Karaosmanoğlu, Sosyal devlet anlayışı gereği her zaman bu insanların emirlerinde olduklarını söyledi.

Başkanımız Paç da, ilçe belediyesi olarak vatandaşların sorunlarına yabancı olmadıklarını ve çözümü konusunda ellerinden gelen tüm yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretler kapsamında Başkanımız Paç’a ve İlçe Kaymakamımız Karaosmanoğlu’na, Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Sağıroğlu ve Kalatepe Mahalle Muhtarı Mehmet Ender eşlik etti.