İlçemizde dezenfekte çalışmaları başladı .

Kumlu Kaymakamımız Sayın Ercan Kayabaşı 'nın Başkanlığında 17.03.2020 saat 11:00'da Kaymakamlık Toplantı salonunda toplanan heyetin aldığı kararlar doğrultusunda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Deli'nin talimatları ile İlçemizde koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla Belediyemiz Temizlik işleri tarafından dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına başlandı.
ilaçlama çalışmalarına başlandı.
Tüm dünyada tedirginliğe neden olan koronavirüs tehdidine karşı Kumlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, uzman ekipleri tarafından ilçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, okullar ile halkın yoğun olarak bulunduğu dolmuş durakları, camiler ve Kur-an kursları ile virüslerin yayılma ihtimali yüksek olan kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.
dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.