İlçemizde 15 Temmuz Anma Programı Düzenlendi

Belediye Binası önündeki Atatürk Meydanında düzenlenen programa, Şehit Yakınları ve Gazilerimizle birlikte İlçe Kaymakamımız Sayın Adnan Karaosmanoğlu, Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Paç, Garnizon Komutanı Piyade Yüzbaşı Özkan Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Karataş, İlçe Emniyet Amiri Hale Alver Altun, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve halkımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Sela ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma Kaymakamımız Sayın Adnan Karaosmanoğlu tarafından yapıldı.

15 Temmuz akşamı şerefli Türk Ordusu içerisine sızan ve askeri üniforma giyen bir grup vatan haininin milletimize ve devletimize darbe teşebbüsüne kalkışarak halkın hür iradesine balta vurmak isteğini belirten Kaymakam Karaosmanoğlu; “Kahraman halkımız başta olmak üzere, demokrasinin yanında durarak devletine ve milletine sahip çıkan başta kahraman Türk Milleti ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere askerlerimize ve emniyet güçlerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, bu uğurda Şehit düşen kardeşlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize ve  Aziz Türk Milletine saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Kaymakam Karaosmanoğlu’nun ardından konuşma kürsüsüne gelen Polis Memuru Rıdvan Kanat da, o gece neler yaşandığı ve ülkemiz üzerinden oynan oyunlar hakkındaki düşüncelerini katılımcılarla paylaştı

Çeşitli ikramlar eşliğinde devam eden program, öğrenci şiirleri, oratoryo sunumu, Milli Birlik Yürüyüşü ve video gösterilerinin ardından son buldu.