Çanakkale Ruhu İlçemize Taşındı

İlçemizde Çanakkale Destanı ve kahraman askerlere ait eşyalar ile savaşta kullanılan mühimmatın yer aldığı "Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi" açıldı.
Belediyemiz koordinatörlüğünde ilçemize bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde açılan sergiye İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan Kayabaşı, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Deli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İbiş, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Öğrencilerin milli, manevi ve tarihi geçmişimizi görerek öğrenmelerini ve o ruhu yaşamalarını istedikleri için böyle bir sergiye ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkanımız Deli; “Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez şuuruyla harekete ederek, Çanakkale ruhunun korunması ve yaşatılması için yarınlarımız olan öğrencilerimize bu etkinliklerde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Sergi Pazar günü saat 16:00’a kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak ve ücretsiz olarak ziyaretler yapılabilecek.