Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Deli , Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı .

Belediye Başkanımız  Sayın Mehmet Deli  27 Şubat  gecesi idrak edeceğimiz, mübarek Regaip Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“27 Şubat 2020  Perşembe gününü 28 Şubat 2020 Cuma’ya bağlayan gece mübarek Regaip kandili İslam alemi olarak hep birlikte idrak edeceğiz” diyen Başkan Deli  mesajında şunları söyledi;
Receb ayının ilk Cuma gecesini Regaib gecesi olarak idrak etmekteyiz. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Regaib; Çok bağış ve bol ihsan anlamında olup kıymeti ve değeri büyük, rağbet edilmesi gereken bir rahmet ve mağfiret gecesi olarak idrak edilmektedir.Recep ayı ile başlayan üç aylar, Şaban ayı ile devam edip Ramazan ayı ile sonlanmaktadır. Bu gün ve bu mübarek gecelerde kendimizi denetleme ve değerlendirme bakımından çok önemlidir.Ramazan ayının ilk müjdecisi ve habercisi olan Regaip; Allah katında lütuf ve ihsanla dolu, Müslümanlar tarafından iyi değerlendirilmesi gereken mübarek gecelerimizden birisidir.İhsan ve hayrın bol olduğu; Lütuf, rahmet ve mağfiret gecesi olarak idrak ettiğimiz, üç ayların başlangıcı olan Regaib kandilini ibadet ve dualarla idrak ederken; Avuçların semaya açıldığı, gözlerin Allah sevgisiyle yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı bu mübarek günü en güzel bir şekilde Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle, Vatanımızın savunması uğruna şehit olan askerlerimizin mekânları cennet, yaralı gazilerimize acil şifalar dileklerimle, tüm İslam âleminin mübarek Regaib Kandilini en içten duygularımla kutluyorum” dedi.