Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Deli, Kumlu Kaymakamımız Sayın Ercan Kayabaşı'nın başkanlığında Doğuayrancı Mahallemizde düzenlenen toplantıda vatandaşlarımız ile biraraya geldi.

Doğuayrancı Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinlerinin katılımları ile Doğuayrancı Mahallesinde “Vatandaşla Buluşma Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantı esnasında mahallede güvenlik, çevre, genel sağlık, yol, elektrik, su ve eğitim sorunlarının görüşülüp istek, öneri ve taleplerin alınarak müracaatların bekletilmeden doğrudan temas kurularak ilgili kurumlara daha hızlı bir şekilde ulaşılması sağlandı. Kaymakam Kayabaşı ve Başkan Deli  ve beraberindeki heyet toplantı sonrası mahallenin sıkıntılarını yerinde inceledi.