Başkanımız Paç’ın Mutlu Günü

Hamamat Thermal Otelde düzenlenen nişan törenine, Hatay Milletvekilimiz ve TBMM İdari Amiri Orhan Karasayar, yine Milletvekilimiz Hacı Bayram Türkoğlu, İlçe Kaymakamımız Adnan Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanlarının yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı.

Fevzi Çakmak Müezzini Necmettin Aydın’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan tören, ilçe Müftüsü Emrah Kandemir’in dualarıyla devam etti.

Genç çiftlerin nişan yüzükleri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi tarafından takıldı.

Arayı fazla uzatmadan düğününde en kısa süre içerisinde yapılması gerektiğine değinen Dingil, genç çiftlere ömür boyu mutluluk dileyerek, çeşitli nasihatlerde bulundu.

Daha sonra böyle bir günü kendisine ve ailesine yaşattığı için Allah’a şükrederek sözlerine başlayan Başkanımız Paç da; “ İnsanlar iki sebepten dolayı böylesine kalabalık bir şekilde toplanırlar. Bunlar; ya iyi gündür, yada kötü gündür. Allah hepimize böylesine iyi günlerde toplanmayı nasip eylesin” dedi.

Çekilen halaylar, yapılan danslar ve samimi sohbetler eşliğinde devam eden tören, Başkanımız Paç’ın tüm konuklara ayrı ayrı teşekkür etmesi eşliğinde son buldu.