AK Parti Milletvekillerinden Başkan Mehmet Deli’ye ziyaret

AK Parti  Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özer, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve beraberlerindeki heyet ile birlikte Belediyemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla biraraya gelip, 31 Mart Seçimlerinde zaferle çıkan Belediye Başkanımız Mehmet Deli’ye ve Cumhur İttifakına emek vermiş herkese “hayırlı olsun” dileklerinde bulundular..

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Ziyaret kapsamında açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Mehmet Deli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Seçimlerin Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. 31 Mart Yerel seçimlerinde alınan sonuç ile hizmet üreteme noktasında sorumluluklarının bir kat daha artığını belirten Başkanımız Deli; “Yerelde bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirirken, Ankara’da Bakanlıklarda Sayın Milletvekillerimizin desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi taçlandıracağız. Vatandaşlarımızın tercihi ile sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Daha çok koşacağız, daha çok hizmet üretmek için mücadele edeceğiz. Yeni dönemin başta İslam Alemi olmak üzere, Ülkemize, Milletimize, ilimize ve Kumlu'muza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımıza buraya kadar zahmet edip geldikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Partili Milletvekillerimizde yeni dönemin memelekete hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, Başkanımız Mehmet Deli’yi tebrik ederek “hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundular..