Adnan Menderes Parkı Halkımızla Buluşuyor

Belediyemize ait Adnan Menderes Parkı uzun bir süreden sonra Kumlulu vatandaşlarımızın hizmetine açılıyor.
Park içerisindeki binanın üst katına yapılan ve vatandaşlarımızın boş zamanlarını değerlendirmeleri için içerisinde tavla, okey gibi çeşitli oyun aletlerinin de bulunduğu alan yarından itibaren hizmete açılıyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve vatandaşların boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla böyle bir girişimde bulunduklarını belirten Belediye Başkanımız Sayın
Mehmet Deli
; “Kısıtlı imkanlarımıza rağmen ilçemize böyle bir alanı kazandırarak, vatandaşlarımızın boş zamanlarını kendi akran ve arkadaşlarıyla geçirebilecekleri nezih bir ortam oluşturmaya çalıştık. Bu alan içerisinde insanlar çay, kahve, kola vb. içecekler eşliğinde hem sohbet edebilecek, hem de dileyen vatandaşlarımız tavla okey gibi oyunları oynayarak boş zamanlarını değerlendirme şansı bulacaktır. İleriki günlerde parkımızın bahçesini de tekrar aktif hale getirerek ailelerimize ve çocuklarımıza yönelik güvenli alanlar oluşturup değerli Kumlulu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.
Söz konusu alan 27 Şubat tarihi itibariyle halkımızın hizmetine açılacaktır.